Nečakaný záujemca núka za Mbappeho 300 miliónov eur: Najdrahší prestup histórie?

Do boja o fenomenálneho francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho vstupuje nečakaný európsky záujemca. Je odhodlaný ponúknuť závratných ...
  • Zdroj: TASR/AP

Do boja o fenomenálneho francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho vstupuje nečakaný európsky záujemca. Je odhodlaný ponúknuť závratných 300 miliónov eur, teda išlo by o vôbec najdrahší prestup futbalovej histórie!

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Hviezdny francúzsky útočník Kylian Mbappe je podľa mnohých odborníkov a fanúšikov najlepším futbalistom súčasnosti. Nedávno poslal vedeniu PSG list, v ktorom odmietol uplatnenie opcie na automatické predĺženie svojej zmluvy o ďalšiu sezónu. V podstate tak dal najavo, že budúce leto po vypršaní kontraktu chce odísť.

Mbappé vo štvrtok vyhlásil, že jeho jediná možnosť je nateraz zostať v Paríži Saint-Germain.
Mbappé dostal ultimátum od PSG: Blíži sa prestupová bomba? Zobraziť článok

To ale nechce pripustiť vedenie parížskeho giganta, pretože by stratilo jedného z najlepších hráčov planéty zadarmo. Preto PSG horúčkovito pracuje na tom, aby Mbappeho predalo najlepšie ešte toto leto. Ako najhorúcejší záujemca sa javí španielsky Real Madrid, ku ktorému mal Francúz blízko už vlani.

No teraz vstupuje do hry nečakaný záujemca! Podľa agenta FIFA Marca Kirdemira plánuje zabojovať o získanie Mbappeho anglický FC Liverpool a vytiahne eso z rukáva - údajne chce ponúknuť až 300 miliónov eur. Informuje o tom španielska Marca. Prekonal by tak doterajší prestupový rekord v hodnote 222 miliónov eur, ktoré zaplatil PSG za Neymara Barcelone.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});