Už sa ho nevedia dočkať: V USA vzniklo na počesť Messiho pivo!

Argentínčan sa za veľkou mlákou postaral o hotový ošiaľ! A pritom zatiaľ nenaskočil ani do jedného zápasu. Messiho debut v Miami sa blíži, ...
  • Zdroj: TASR/AP

Argentínčan sa za veľkou mlákou postaral o hotový ošiaľ! A pritom zatiaľ nenaskočil ani do jedného zápasu. Messiho debut v Miami sa blíži, čo je v zámorskom meste náležite cítiť.

FOTOGALÉRIA: Lionel Messi

Zhruba dva týždne ostávajú do premiéry kapitána úradujúcich svetových šampiónov v USA. Lionel Messi oblečie dres svojho nového zamestnávateľa Inter Miami už 21. júla. Klub z Floridy sa v rámci Leagues Cupu stretne s mexickým Cruz Azul.

Fanúšikovia už vypredávajú jeden štadión za druhým a samotný klub profituje z novej akvizície takisto príchodom veľkých sponzorov. V tomto bode to však ani zďaleka nekončí. Miestny pivovar Prison Pals Brewing vytvoril na počesť argentínskeho futbalistu špeciálnu edíciu piva.

Majitelia Bruno a Diego sa mimochodom spoznali práve v juhoamerickom rodisku Messiho. Dizajn plechovky pozostáva z veľkého čísla 10 a nápisu GOAT (Greatest of all time), čo v preklade do slovenčiny znamená najlepší v histórii.

Abdulrahman Taiwo sa čoraz viac spája s bratislavským Slovanom.
Ďalší prestup k rivalovi? Slovan údajne lanári streleckého ťahúňa Spartaka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});