Ďalší prestup k rivalovi? Slovan údajne lanári streleckého ťahúňa Spartaka!

Trnavských fanúšikov by týmto krokom určite nepotešil... Kyriakos Savvidis podľa všetkého nemusí byť jediným futbalistom, ktorý toto ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Trnavských fanúšikov by týmto krokom určite nepotešil... Kyriakos Savvidis podľa všetkého nemusí byť jediným futbalistom, ktorý toto leto poputuje zo Spartaka k bratislavskému rivalovi.

FOTOGALÉRIA: Abdulrahman Taiwo

Okrem zaujímavých zahraničných mien už úradujúci majster stihol v tomto prestupovom okne predstaviť aj dvojicu posíl z konkurenčných slovenských klubov. Okrem vyššie spomínaného Gréka sa „belasým“ upísal takisto César Blackman z Dunajskej Stredy.

A podľa všetkého bude Slovan zbrojiť aj naďalej. Útočné rady klubu z metropoly republiky by mohol doplniť Abdulrahman Taiwo. Nigérijčan strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v konkurenčnom Spartaku Trnava, kde bol s devätnástimi gólmi streleckým ťahúňom tímu. Informáciu priniesol na sociálnych sieťach známy portál Futbalové Zákulisie.

Do Spartaka Trnava najnovšie prichádza na ročné hosťovanie rakúsky útočník Marco Djuričin. Skúsený hrotový futbalista je kmeňový hráč HNK Rijeka.

"Rodák z Viedne začínal s futbalom práve v rakúskom hlavnom meste. Ako tínedžer prestúpil do Herthy Berlín. Odtiaľ sa pred desiatimi rokmi presunul do Sturmu Graz a po jeden a pol roku do RB Salzburg. Hosťoval v Brentforde, Ferencvárosi Budapešť aj v Grasshopperse Zürich, kam napokon aj prestúpil. Jeden a pol sezóny odohral v Karlsruher SC a Austrii Viedeň. Pred rokom odtiaľ prestúpil do chorvátskej Rijeky. So Salzburgom získal dvakrát rakúske double, v Budapešti sa tešil zo zisku Maďarského pohára a bol v kádri Herthy, ktorá pred 12 rokmi vyhrala 2. bundesligu a postúpila medzi elitu," informoval web Spartaka.

Najviac zápasov odohral v rakúskej bundeslige, kde sa mu aj darilo strelecky, keď v 97 zápasoch strelil 33 gólov. Djuričin má skúsenosti aj so zápasmi v predkolách Ligy majstrov či Európskej ligy a dva zápasy odohral aj za rakúsku reprezentáciu. 

Milan Škriniar počas rozcvičky pred finále Ligy majstrov.
Milan Škriniar oficiálne podpísal lukratívnu zmluvu s PSG: Prvá reakcia v Paríži! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});