Tehotná Paulína Bátovská Fialková prehovorila: Končí kariéru?!

Nasledujúca biatlonová sezóna bude bez slovenskej reprezentantky Paulíny Bátovskej Fialkovej, keďže 30-ročná rodáčka z Brezna sa v decembri ...

Nasledujúca biatlonová sezóna bude bez slovenskej reprezentantky Paulíny Bátovskej Fialkovej, keďže 30-ročná rodáčka z Brezna sa v decembri stane prvýkrát mamou.

Fotogaléria

Počas aktuálneho týždňa spolu s manželom Milošom oznámili, že spolu čakajú potomka. Kým v minulosti sa po každej sezóne musela rozhodovať, či podstúpi tvrdú prípravu a potom aj ďalší ročník, teraz to okolnosti vyriešili za ňu. "Nateraz áno. Čo sa bude diať neskôr, to je aj pre mňa momentálne otázne," prezradila v rozhovore pre denník Šport a o prvých týždňoch tehotenstva pokračovala.

"Bolo to dosť ťažké, je to pre mňa veľká zmena. Málo tréningu, aj mi to trochu chýba. Nebolo mi dobre, tak som musela pohyb dávkovať s rozumom. Odmalička som športovec a navždy ním zostanem, len si teraz musím upraviť režim. Budem ďalej športovať. Inak by to chýbalo mne i telu."

Nateraz Bátovská Fialková nedokáže povedať, či v jej prípade ide len o prerušenie kariéry profišportovkyne, alebo je to koniec. "Nateraz ide o prerušenie kariéry. Či sa do vrcholového športu vrátim alebo nie, na to však neviem dať definitívnu odpoveď. Keďže budem prvý raz matka, veľa vecí, aké to bude po pôrode, si zatiaľ neviem predstaviť. Či budem mať chuť, energiu a motiváciu na pokračovanie kariéry a to najdôležitejšie, či budem mať ešte podmienky na to, aby som sa vrátila,“ komentovala trojnásobná olympionička.

Caroline Wozniacka.
Bývalá svetová jednotka Caroline Wozniacka šokovala: Teší sa aj Serena! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});