Tehotná Paulína Bátovská Fialková prehovorila: Končí kariéru?!

Nasledujúca biatlonová sezóna bude bez slovenskej reprezentantky Paulíny Bátovskej Fialkovej, keďže 30-ročná rodáčka z Brezna sa v decembri ...

Nasledujúca biatlonová sezóna bude bez slovenskej reprezentantky Paulíny Bátovskej Fialkovej, keďže 30-ročná rodáčka z Brezna sa v decembri stane prvýkrát mamou.

Fotogaléria

A či bude biatlonová sezóna 2023/2024 úplne bez sestier Fialkových, špecifikovať nevedela alebo nechcela. "Ja hovorím len za seba, odpoveď na to nechám na sestru Ivonu. Aj keď, samozrejme, sme si veľmi blízke, všetko vieme a dobre poznám Ivkine myšlienkové pochody," poznamenala pre Šport.

Paulína Bátovská Fialková sa vo Svetovom pohári v individuálnych súťažiach prebojovala deväťkrát na pódium, no víťazstvo na svojom konte nemá žiadne. V ostatnom ročníku SP dvakrát skončila tesne za Top 3, keď v slovinskej Pokljuke bola štvrtá v rýchlostných aj stíhacích pretekoch. Okrem toho ju v predchádzajúcej sezóne SP dovedna šesťkrát klasifikovali v najlepšej desiatke.

Aké mala reakcie na to, že bude mamou? "Zatiaľ len pozitívne. Aké iné by aj mohli byť! Pre nás s Milošom je to dar a aj pre celú moju rodinu. My sa z toho veľmi tešíme a som rada, keď tento pocit so mnou zdieľajú aj moji fanúšikovia. Robila som pre nich, čo som mohla v mojej športovej kariére, takže si vážim, ako ma ďalej podporujú v ďalšom živote,“ dodala Paulína Bátovská Fialková, ktorá pod piatimi kruhmi aj na MS mala na dosah aj cenné kovy, no napokon zostala bez nich.

Ilustračná fotografia.
Obrovská tragédia v Gelnici: Slovenský jazdec († 34) zahynul počas pretekov! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});