Slovenská modelka, ktorá očarila Bradyho, skončila v nemocnici: Otras mozgu a vybité zuby!

Slovenská modelka Veronika Rajeková (27) skončila v nemocnici s otrasom mozgu a odreninami tváre. Snímky z nehody zverejnila na sociálnej ...

Slovenská modelka Veronika Rajeková (27) skončila v nemocnici s otrasom mozgu a odreninami tváre. Snímky z nehody zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

Fotogaléria

„Bola som úplne v šoku, priatelia na mňa hovorili, či reagujem a môžem sa hýbať. Jediné, čo som však hľadala, boli moje dva vyrazené zuby,“ dodala Rajeková, ktorá je veľkou obdivovateľkou skvelého amerického futbalistu Toma Bradyho. Dokonca ho prišla počas jeho poslednej sezóny v NHL osobne podporiť. A spustila sa vlna špekulácií, že je vo vzťahu s americkou hviezdou.

Slovenka sa objavila na štadióne Buccaneers a následne sociálne siete zaplnila fotografiami v drese Tampy Bay Buccaneers s číslom 12, ktoré patrí Tomymu Bradymu. Modelka, ktorú na sociálnej sieti sleduje 5,2 milióna užívateľov uviedla, že legendárneho futbalistu miluje. „Videla som legendu znova, keď sa ma niekto opýta, či milujem Bradyho, áno, milujem ho a ukážte mi niekoho, kto nie,“ napísala vtedy slovenská modelka.

Špekuluje sa, že legendárneho quarterbacka očarila práve slovenská kráska. Od jeho rozvodu s Gisele Bündchenovou sa šíria fámy, že sú už nejaký čas spolu. Veronika ani Tom sa k správam nevyjadrili.

Veronika začínala s modelingom už ako 16-ročná. V roku 2016 sa zúčastnila na súťaži Miss Slovensko. Odvtedy sa prezentuje na sociálnych sieťach, kde má dnes už 5,2 milióna followerov. Prekonať miliónovú hranicu sa jej podarilo ako prvej Slovenke. A to bez toho, aby ukázala nahé telo. Veronika fotila pre mnohé renomované značky, vo svete modelingu sa stala známou tvárou.

Pini pevne verí, že Vlhová dospeje bez Borisa na úplne nový level.
Prekvapivé slová Vlhovej trénera Piniho: Aký dopad bude mať na Petru odchod jej brata? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk