Slovenská modelka, ktorá očarila Bradyho, skončila v nemocnici: Otras mozgu a vybité zuby!

Slovenská modelka Veronika Rajeková (27) skončila v nemocnici s otrasom mozgu a odreninami tváre. Snímky z nehody zverejnila na sociálnej ...

Slovenská modelka Veronika Rajeková (27) skončila v nemocnici s otrasom mozgu a odreninami tváre. Snímky z nehody zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

Fotogaléria

Slovenská kráska pre pracovné povinnosti trávi leto v Miláne. Chvíle voľna využila na spoznávanie mesta módy, no neskončilo to práve najlepšie. Mala nehodu na skútri a s otrasom mozgu skončila v nemocnici.

Udalosť priblížila fanúšikom na sociálnej sieti. Zverejnila dve fotky, kde ma poranenú tvár. „Nie je to najlepší deň môjho života. Otras mozgu a čakanie na röntgen,“ napísala Rajeková, ktorá momentálne žije v mexickom meste Cancún.

Slovenská modelka s odstupom času prezradila, čo sa vlastne stalo. „Rada by som vám povedala nejaký pútavý príbeh, ktorý by ma staval do úlohy Chucka Norrisa, ale mala som iba nehodu na elektrickom skútri,“ prezradila Slovenka a pokračovala: „Prechádzala som cez električkové koľaje a potom si len pamätám biely prechod pre chodcov a moju tvár, ako bozkáva asfalt na ulici. Letela som asi 4 metre a nakoniec som ostala 4 až 5 minút ležať, traumatizovaná a otrasená.“

Kapitán Chorvátska Luka Modrič a jeho gólová radosť.
Ukončil všetky špekulácie: Luka Modrič rozhodol o svojej budúcnosti Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});