Poriadna divočina v zápase medzi USA a Mexikom: Červené karty lietali jedna radosť

V noci zo štvrtka na piatok sa odohralo semifinále futbalovej Ligy národov v rámci Severnej a Strednej Ameriky. Síce USA zdolalo Mexiko ...
  • Zdroj: TASR/AP

V noci zo štvrtka na piatok sa odohralo semifinále futbalovej Ligy národov v rámci Severnej a Strednej Ameriky. Síce USA zdolalo Mexiko jednoznačne 3:0, no o emócie rozhodne nebola núdza. Po brutálnom faule či roztrhanom drese boli vylúčení až štyria hráči.

FOTOGALÉRIA: USA - Mexiko

Priebeh zápasu bol celkom jednoznačný, Američania svojho súpera prestrieľali a o prvé dva góly sa postaral v 37. minúte a 46. minúte Christian Pulisic. V 79. minúte ešte spečatil výhru USA Pepi, ale v tej chvíli už mali obe reprezentácie na ihrisku o jedného hráča menej.

V 69. minúte si totiž neudržal nervy na udze César Montes. Bez snahy trafiť loptu razantne zasiahol útočníka Folarisa Baloguna a za tento zákrok si vyslúžil červenú kartu. Faulovaný hráč okamžite padol na zem a všetci ostatní sa dostali do hromadnej potýčky. Počas nej Mexičania roztrhali dres Westona McKennieho, ale bol to práve hráč Juventusu, ktorý bol za svoje správanie vylúčený.

Emócie však ale ani zďaleka neopadli. Na konci 85. minúty prišlo k ďalšej strkanici. Za prehnanú agresivitu tentokrát videli červenú kartu Američan Sergiño Dest a Mexičan Gerardo Arteaga. Do šarvátky sa opäť zaplietli všetci hráči a z hľadiska pristálo na hracej ploche aj niekoľko pohárov. Okrem dvoch červených kariet vytasil hlavný rozhodca v tejto situácii aj tri žlté karty.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});