Novinky pred zápasom s Islandom: Nastúpi po dlhej pauze Škriniar?

Milan Škriniar (28) sa naposledy objavil v základnej zostave 22. februára. Slovenský futbalista odohral 81 minút v drese Interu Miláno ...
  • Zdroj: TASR

Milan Škriniar (28) sa naposledy objavil v základnej zostave 22. februára. Slovenský futbalista odohral 81 minút v drese Interu Miláno v osemfinále Ligy majstrov proti FC Porto, desať minút odohral o dva týždne v odvete.

To už ho však trápili zdravotné problémy s chrbtom, ktoré musela vyriešiť až operácia. Dvadsaťosemročný obranca ľutuje, že sa pre ňu nerozhodol skôr.

Škriniar chýbal v reprezentácii v oboch marcových zápasoch kvalifikácie ME, pred dvojzápasom proti Islandu a Lichtenštajnsku však už figuruje v nominácii trénera Francesca Calzonu. "Môžem povedať, že som úplne v poriadku. Mal som pauzu, ale operácia ma postavila na nohy. Jediné, čo ma mrzí, že som sa pre ňu nerozhodol skôr. Videl som, že bola nutná. Môžem opäť naplno trénovať," uviedol slovenský reprezentant.

S bolesťami chrbta mu pomohli lekári vo Francúzsku: "Operovali ma v Bordeaux a hneď ako som sa zobudil som cítil, že mám ´mravce´ v nohe. Lebo som mal posunutú platničku a necítil som si vôbec nohu a stehenný sval mi padol o 5 cm. Po operácii som mal skvelý pocit. Päť týždňov po nej som už trénoval. Francúzski lekári odviedli skvelú prácu."

Cristiano Ronaldo a Georgina.
Ronaldo si zaistil majetok tajnou dohodou: TOTO dostane Georgina po rozchode Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});