Ronaldo si zaistil majetok tajnou dohodou: TOTO dostane Georgina po rozchode

Médiá špekulujú o údajných problémoch vo vzťahu Cristiana Ronalda (38) a Georginy Rodriguezovej (29). Dvojica síce fámy popiera, no pre ...
  • Zdroj: Northfoto

Médiá špekulujú o údajných problémoch vo vzťahu Cristiana Ronalda (38) a Georginy Rodriguezovej (29). Dvojica síce fámy popiera, no pre prípad možného rozchodu sa zabezpečila.

Portugalský futbalista mal s priateľkou uzavrieť takzvanú „predmanželskú dohodu“. O detailoch zmluvy informovali novinári z OkDiario.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo a Georgina

Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez tvoria pár od roku 2016. Spoločne majú dve deti, jedno pri pôrode zomrelo. Portugalčan má ešte tri staršie deti, ktoré mu vynosili neznáme ženy.

V médiách sa dlho špekuluje o údajných problémoch vo vzťahu. Moderátor portugalského programu Noite das Estrelas Leo Caeiro prezradil, že ich vzťah sa rozpadá. „V ich vzťahu to už nefunguje a pravdepodobne sa rozídu. Realita je taká, že Ronaldo má toho dosť a žiadna svadba nebude,“ prezradil vo vysielaní.

Ronaldo a Georgina postupne popierajú klebety o údajných problémoch vo vzťahu. Napriek tomu sa pár pripravil na možný rozchod. Hoci lásku ešte nespečatili manželským zväzkom, tak Georgina sa môže spoľahnúť na solídnu ochranu. Informovali novinári OkDiario.

Connor McGregor knokautoval maskota Miami Heat a užíval si pozornosť fanúšikov.
Maskot skončil po údere McGregora v nemocnici: Rázna reakcia prezidenta UFC Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});