Hviezda Oktagonu sa psychicky zrútila: Po záchvate skončil v nemocnici!

Jeden z najsledovanejších a najkontroverznejších bojovníkov organizácie OKTAGON MMA Václav Mikulášek (34) priznal, že prechádza náročným ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Jeden z najsledovanejších a najkontroverznejších bojovníkov organizácie OKTAGON MMA Václav Mikulášek (34) priznal, že prechádza náročným obdobím. Po panickom záchvate skončil v nemocnici!

Jeden z najsledovanejších bojovníkov organizácie OKTAGON MMA Václav Mikulášek (34) priznal komplikácie v príprave na zápas na pražskej Štvanici. Čelí závažným zdravotným problémom, dokonca skončil aj v nemocnici!

„Ešte nemám ktovieakú formu, držia sa ma zdravotné problémy. Namiesto toho, aby som sa z nich v kľude dostal a urobil si čas len sám na seba, musím riešiť tisíc iných vecí. Napríklad minulý týždeň som bol hneď dvakrát hospitalizovaný. Zo stresu sa mi spustili panické záchvaty, nejak na mňa všetko doľahlo,“ priznal Václav Mikulášek pre kaocko.cz.

Bojovníčka Monika Chochlíková výhrou pokrstila ikonický štadión: Po triumfe útek na letisko! Zobraziť článok

„Naviac mi potom prestali fungovať dýchacie cesty a takmer som sa udusil. Takže nič moc. Už som v pohode, pomohli mi antibiotiká. Zistilo sa totiž, že príčinou toho všetkého sú dosť veľké zápaly v mojom tele. Také, ako by som snáď mal už 60 rokov. Ani doktori to nechápu. Zvlášť keď krvný obraz mám vraj čistý ako mimino,“ dodal český bojovník.

Mikulášek po sérii štyroch prehier našiel znova víťaznú cestu. Triumfoval v posledných dvoch zápasoch (Petr Bartonek, Matyas Viszlay) a chystá sa pridať tretí triumf do tejto série. Na pražskej Štvanici bude jeho súperom Nór Ole Magnor. Najskôr sa však musí dostať do potrebnej psychickej a fyzickej kondície.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});