Z neba do pekla! Hviezda amerického futbalu Patrick Mahomes má za sebou mesiac hrôzy

Odkedy vo februári priviedol tím Kansas City Chiefs v profesionálnej lige amerického futbalu (NFL) k majstrovskému titulu, rodine Patricka ...
  • Zdroj: Getty Images

Odkedy vo februári priviedol tím Kansas City Chiefs v profesionálnej lige amerického futbalu (NFL) k majstrovskému titulu, rodine Patricka Mahomesa sa dejú samé desivé veci!

FOTOGALÉRIA: Patrick Mahomes

Running back Kansasu bol pri víťazstve v Super Bowle proti Philadelphia Eagles vyhlásený aj za najužitočnejšieho hráča veľkého finále, takže bolo Mahomesa plné médiá, plné správy. Ale dobré iba krátko. Potom sa tam dostal väčšinou kvôli zlým správam, ktoré sa stali v rodine otca dvoch detí.

Všetko zlé sa začalo 5. apríla, keď zomrela jeho stará mama Debbie Bates Martin, po smrti ktorej sa úplne zrútila aj Mahomesova matka Randi, takže bolo potrebné sa o ňu postarať. Aby toho nebolo dosť, stal sa skvelý športovec a jeho manželka Brittany, ktorá trpí psychickými problémami, terčom online šikanovania, a márne sa snažili brániť pred hrubými verejnými útokmi.

Keď tie trochu ochabli. Dozvedel sa Patrick ďalšiu „jobovku“: jeho mladšieho brata Jacksona Mahomesa zatkla polícia na základe obvinení zo sexuálneho obťažovania. Keďže Jackson mal už v minulosti problémy so zákonom, je odvtedy zadržiavaný vo väznici Johnson County.

Najlepší slovenský florbalista Michal Dudovič sa stal v tejto sezóne majstrom švajčiarskej Prime League
Najlepší slovenský florbalista popri športe ešte aj pracuje: Dudovič s vytúženým titulom na tretí pokus Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});