Tragická správa! Zomrela olympijská víťazka: Navždy odišla príliš skoro

Smutná správa zo zahraničia. Americká atletická hviezda prišla o život.
  • Zdroj: NORTHFOTO

Smutná správa zo zahraničia. Americká atletická hviezda prišla o život.

FOTOGALÉRIA: Tori Bowie († 32)

Tori Bowieová, ktorá v šprintérskej kariére získala olympijské zlato v Riu 2016 a dva tituly majsterky sveta, zomrela vo veku 32 rokov

„Sme zdrvení, že sa musíme podeliť o veľmi smutnú správu, že Tori Bowieová zomrela,“ uvádza sa vo vyhlásení spoločnosti Icon Management Inc. v stredu ráno.

„Stratili sme klientku, drahú priateľku, dcéru a sestru. Tori bola šampiónka... maják svetla, ktorý žiaril tak jasne! Sme skutočne zdrvení a naše modlitby sú s rodinou a priateľmi.“

V tomto vyhlásení nebola zverejnená ani odhalená príčina Bowieho smrti. Podľa správ portálu TMZ ju našli mŕtvu v utorok na Floride.

Tori Bowieová sa v roku 2017 stala majsterkou sveta v behu na 100 metrov a uspela aj v štafete. V tom čase však už mala za sebou najväčšie úspechy svojej kariéry. Rok predtým vlastne skompletizovala svoju zbierku medailí z olympijských hier. Získala zlato v štafete na 4x100 m, striebro na 100 m a bronz na 200 m. Naposledy súťažila v roku 2019, ale na majstrovstvách sveta v Dauhe svoju medailovú zbierku nepridala. Zomrela začiatkom mája za zatiaľ neznámych okolností. Mala len 32 rokov.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});