Šokujúce odhalenie atlétky Gajanovej: Prvýkrát sa mi TO stalo v aute!

Slovenská atlétka Gabriela Gajanová a jej otvorená spoveď! Priznala panické ataky, ktoré jej výrazným spôsobom strpčovali život. Prezradila ...
  • Zdroj: ig/gabigajanova

Slovenská atlétka Gabriela Gajanová a jej otvorená spoveď! Priznala panické ataky, ktoré jej výrazným spôsobom strpčovali život. Prezradila aj, ako u nej tieto problémy prepukli.

FOTOGALÉRIA: Gabriela Gajanová

Slovenská atlétka Gabriela Gajanová v rozhovore pre Denník N otvorene priznala, že jej život strpčovali panické ataky. "Boli momenty, keď som sa chystala na preteky a na pozadí som zažívala veci, ktoré ľudia zvonka nevidia," hovorila úspešná slovenská osemstovkárka.

Atlétka, ktorá bude hájiť farby Slovenska aj na letnej olympiáde v Paríži, prezradila, kedy a ako u nej spomínané problémy prepukli. "V marci 2021 v aute počas šoférovania. Bolo to zvláštne, pretože som vôbec nevedela, o čo ide. Zastavila som na parkovisku a naozaj som verila, že mi niečo je, že sa so mnou niečo stane," opisovala dramatické chvíle. "Blízko však stáli policajti, ktorí mi pomohli. Nakoniec som išla do nemocnice, kde mi spravili zopár vyšetrení a poslali ma domov," dodala.

V hale absolvovala tento rok len dva mítingy.
Gajanovej radikálne riešenie: Naša atlétka končí halovú sezónu Zobraziť článok

Z nemocnice ju prepustili s tým, že jej nič nie je. V tom čase ešte nikto netušil, že ide o panické ataky. No situácia sa zopakovala ešte v ten istý deň. "Ešte v ten večer a znova v aute. Nevedela som, čo sa deje, a zrejme k tomu prispeli dve veci. Prvou bola asi skutočnosť, že som už bola z celej situácie dosť preľaknutá, a druhá, že som si to možno spojila s autom. Opäť som teda išla do nemocnice, kde ma vyšetrili, nič nenašli a poslali domov."

Gabriela Gajanová zažíva náročnejšie obdobie aj v športovom živote, nakoľko pre zlú formu predčasne ukončila halovú sezónu. Rozhodla sa vynechať aj marcové majstrovstvá sveta v Glasgowe, na ktorých pôvodne mala štartovať. Plne sa sústredí na letnú sezónu. "Po konzultáciách s mojím švajčiarskym trénerom Louisom Heyerom sme sa rozhodli nepokračovať v halovej sezóne. Žiaľ, nejde mi to úplne podľa predstáv a radšej uprednostním oddych a následne ďalšiu prípravu na letnú sezónu s vrcholmi na ME v Ríme a OH v Paríži,“ prezradila svoje plány pre Nový Čas.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});