Viktória Forster sa už rada terigá na juh Afriky: Päť týždňov driny pre splnenie sna!

Krátky oddych po halovej sezóne sa skončil. Najrýchlejšia Slovenka Viktória Forster v sobotu zamierila spolu s tréningovou partnerkou ...
  • Zdroj: instagram.com/viky.forster

Krátky oddych po halovej sezóne sa skončil. Najrýchlejšia Slovenka Viktória Forster v sobotu zamierila spolu s tréningovou partnerkou Danielou Ledeckou a trénerkou Katarínou Adlerovou na juh Afriky, kde ich čaká tvrdá drina na dvojvrcholové leto s ME v Ríme a OH v Paríži.

Rodáčka z Hronca donedávna juhoafrický Potchefstroom odmietala najmä pre jeho vzdialenosť od Slovenska, no dnes sa tam teší, lebo si chce splniť detský sen.

FOTOGALÉRIA: Viktória Forster

„Poučila som sa. Keď sa mi tam opäť podarí natrénovať toľko, ako vlani, bude to skvelé,“ spustila sympatická atlétka, ktorá v minulom roku zaujala nielen národnými rekordmi na hladkých 100 m (11,26) a 100 m prekážok (12,72 - splnený olympijský limit), ale aj zlatom a striebrom na Svetovej univerziáde v Čcheng-tu.

„Som každým dňom radšej, že som dala ten limit. Keby som ho nemala, tak by som teraz neriešila prípravu na juhu Afriky, ale zbieranie bodov potrebných na štart na OH,“ zamyslela sa Viky, ktorá sa pod africké slnko teší. V 45-tisícovom univerzitnom meste majú všetko, čo potrebujú.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});