Šialenstvo v gréckej najvyššej súťaži: Polícia mala čo robiť, aby rozohnala výtržníkov

Nedeľnajší šláger 31. kola gréckej futbalovej ligy medzi Olympiakosom Pireus a AEK Atény sa nezaobišiel bez nepokojov fanúšikov. Nespokojní ...
  • Zdroj: Repro foto Twitter @ArKan_lefk

Nedeľnajší šláger 31. kola gréckej futbalovej ligy medzi Olympiakosom Pireus a AEK Atény sa nezaobišiel bez nepokojov fanúšikov. Nespokojní priaznivci Olympiakosu nezvádli inkasovaný gól na 1:3 v nadstavenom čase a vtrhli na ihrisko. Rozohnať sa ich podľa agentúry AFP podarilo až ťažkoodencom.

Štefan Tarkovič prežil v roli kouča slovenského národného mužstva náročné chvíle.
Bývalý tréner Slovákov má nové pôsobisko: Neuveríte, akú reprezentáciu povedie Zobraziť článok

Stav zápasu bol do 82. minúty 1:1, následne ale premenil pokutový kop García a v závere pridal tretí gól Mantalos. Chvíľu potom vtrhli na hraciu plochu domáci fanúšikovia a smerom ku kĺbku hráčov, funkcionárov či ťažkoodencov začali hádzať svetlice, delobuchy, vytrhnuté sedačky a rôzne ďalšie predmety. Polícia bola proti výtržníkom nútená použiť slzný plyn.

S verdiktami rozhodcov bol nespokojný aj majiteľ Olympiakosu Evangelos Marinakis, ktorý po treťom gólom kontroloval arbitrov priamo na ihrisku. Neskôr klub z Pirea v prehlásení uviedol, že futbalový zväz a grécka vláda manipuluje ligovú súťaž. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});