Messiho požiadavka pre návrat do Barcelony: Ak mu to nesplnia, zostáva v Paríži!

Argentínsky útočník Lionel Messi (35) predostrel vedeniu FC Barcelona jasnú požiadavku. V prípade, že mu to Katalánci nedokážu splniť, ...
  • Zdroj: SITA/AP

Argentínsky útočník Lionel Messi (35) predostrel vedeniu FC Barcelona jasnú požiadavku. V prípade, že mu to Katalánci nedokážu splniť, podpíše nový kontrakt s PSG.

Budúcnosť neistá. Argentínsky útočník Lionel Messi (35) stále nemá jasno v tom, kde bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť. V PSG mu končí po tejto sezóne kontrakt. Jeho túžbou je návrat do FC Barcelona, kde bol dlhoročným kapitánom a je stále klubovou ikonou. Túžbu po jeho návrate vyjadril aj tréner Xavi či prezident Joan Laporta. Ten dokonca nedávno na otázku jedného z fanúšikov, či sa Messi vráti, odpovedal bez zaváhania "áno".

FC Barcelona robí všetko pre to, aby získala Messiho späť. Údajne sa dohodla s bohatým sponzorom zo Spojených arabských emirátov, ktorý má pomôcť s financovaním Messiho návratu. Katalánci musia vyriešiť ekonomickú situáciu, aby neporušili pravidlá finančnej fair-play. To znamená, že Messi ani zďaleka nebude môcť poberať taký plat, ako mal v Barcelone pred odchodom do Paríža. Navyše Barcelona bude musieť v lete predať niekoľkých hráčov, aby vyčistila priestor na výplatnej listine.

Lionel Messi už mal prihlásiť deti do španielskej školy.
Messi jednou nohou v Barcelone: Aha, čo ho prezradilo! Zobraziť článok

Lionel Messi predostrel vedeniu Barcelony jasnú požiadavku. Chce, aby jeho príchod klub zrealizoval ešte pred koncom súčasného ročníka. Informoval o tom renomovaný novinár Gerard Romero počas živého vysielania na Twitchi. Ak Katalánci nezačnú rázne konať a nepodniknú jednoznačné kroky k Messiho návratu, ten zostane v Paríži a podpíše v Parku princov novú zmluvu.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});