Prvý rozhovor od nehody na lyžiach? Fanúšikovia Michaela Schumachera zúria!

Nemecký časopis vydal rozhovor s Michaelom Schumacherom (54). To, čo si však fanúšikovia prečítali ich poriadne rozčúlilo!
  • Zdroj: NORTHFOTO

Nemecký časopis vydal rozhovor s Michaelom Schumacherom (54). To, čo si však fanúšikovia prečítali ich poriadne rozčúlilo!

V závere článku sa uvádza, že rozhovor je v skutočnosti výsledkom chatbota s umelou inteligenciou (Character.ai) a časopis nehovoril so Schumacherom ani s nikým z jeho rodiny.

Jeden z najlepších jazdcov histórie F1 pretekal v rokoch 1991 až 2006 a opäť v rokoch 2010 až 2012, pričom vyhral 91 pretekov.

Michael zostal po nehode na lyžiach mimo zjazdovky 29. decembra 2013 v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov. Údajne utrpel traumatické poranenie mozgu - o jeho zdravotnom stave je však známe len málo.

Nedostatok oficiálnych informácií vyvolal v priebehu rokov fámy a protichodné správy od "zasvätených". Niektorí tvrdili, že je vo vegetatívnom stave, zatiaľ čo iní tvrdili, že je pri vedomí a dokáže rozprávať.

Blízke okolie hviezdy však o jeho stave naďalej mlčí. Corinna o Michaelovi hovorí len zriedkavo - naposledy tak urobila v dokumentárnom filme Schumacher na Netflixe. "Michael mi chýba každý deň. Ale nie som to len ja, komu chýba," povedala.

Na archívnej snímke Michael Schumacher s manželkou Corinnou.
Najlepší priateľ Schumachera poslal odkaz celému svetu: Celý čas ho navštevujem... Zobraziť článok

Max Verstappen je najlepšie zarábajúcim pilotom F1.
Koľko zarábajú piloti F1? Verstappen po prvý raz pred Hamiltonom Zobraziť článok

Marek Hamšík (Slovensko) a Jakub Jankto (Česko) v zápase 6. kola 2. skupiny B-divízie Ligy národov vo futbale Česko - Slovensko 18. novembra 2020
Sparta reaguje na Janktovo odmietnutie testu na drogy: Tvrdý trest! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});