Prvý rozhovor od nehody na lyžiach? Fanúšikovia Michaela Schumachera zúria!

Nemecký časopis vydal rozhovor s Michaelom Schumacherom (54). To, čo si však fanúšikovia prečítali ich poriadne rozčúlilo!
  • Zdroj: NORTHFOTO

Nemecký časopis vydal rozhovor s Michaelom Schumacherom (54). To, čo si však fanúšikovia prečítali ich poriadne rozčúlilo!

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Najnovšia obálka časopisu Die Aktuelle vyvolala medzi fanúšikmi hviezdy F1 pobúrenie. Periodikum zobrazovalo na prednej strane usmievajúceho sa Schumachera a tvrdilo, že obsahuje prvý rozhovor s hviezdou od jeho nehody na lyžiach z roku 2013.

Neskôr sa ukázalo, že "rozhovor" bol falošný - údajné odpovede bývalého jazdca boli vytvorené prostredníctvom umelej inteligencie.

Fanúšikovia legendy F1 odsúdili opovrhnutiahodnú obálku a označili ju za "nevkusnú" a "hlúpu".

Článok s názvom "Môj život sa úplne zmenil" podrobne opisuje "Schumacherove" pocity z nehody, jeho deti a jeho budúcnosť. Na prednej strane obálky bolo napísané "Svetová senzácia", zatiaľ čo pod ňou stálo "Znie to klamlivo reálne".

Údajné Schumacherove citácie zneli takto: "Môj život sa od nehody úplne zmenil. Bolo to strašné obdobie pre moju ženu, moje deti a celú rodinu."

"Bol som tak ťažko zranený, že som celé mesiace ležal v akejsi umelej kóme, pretože inak by sa s tým všetkým moje telo nedokázalo vyrovnať."

"Prežil som ťažké obdobie, ale nemocničnému tímu sa podarilo vrátiť ma späť k mojej rodine."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});