Návrat snov: Messi sa vráti do Barcelony, potvrdil Laporta!

Vráti sa hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi (35) do FC Barcelony? Áno! Stručne a jasne odpovedal prezident katalánskeho veľkoklubu ...
  • Zdroj: Northfoto

Vráti sa hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi (35) do FC Barcelony? Áno! Stručne a jasne odpovedal prezident katalánskeho veľkoklubu Joan Laporta na otázku fanúšikov.

FOTOGALÉRIA: Messi

Vráti sa ikona Barcelony Lionel Messi na Nou Camp? O tejto otázke sa špekuluje čoraz intenzívnejšie. Nečudo, v posledný júnový deň argentínskemu útočníkovi vyprší zmluva v Paríži a stane sa voľným hráčom. Že povedú jeho kroky späť do Barcelony, naznačuje hneď niekoľko indícií.

Záujem o návrat Messiho potvrdili ľudia z vedenia Barcelony, aj samotný tréner Xavi. Objavili sa informácie o tom, že bohatý investor zo SAE súhlasil s tým, že Barcelone pomôže s návratom Messiho, aby klub neporušil pravidlá finančnej fair-play.

Nedávno si Messi na instagrame k dvom stabilným kategóriám Reprezentácia a Rodina pridal tretiu - FCB. Naznačil tým blížiaci sa návrat? Je to pravdepodobné.

Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG
Messi prekvapil na instagrame: Priznal majster sveta návrat do Barcelony? Zobraziť článok

Bodku dal prezident klubu Joan Laporta, ktorého zachytili kamery pri stretnutí s fanúšikmi pred posledným ligovým stretnutím s Getafe (0:0). Odpovedal na ich zvedavé otázky a jedna z nich mierila práve k tomu, či sa vráti Lionel Messi. „Si" - odpovedal jasne Laporta, v preklade to znamená "Áno".

Návrat snov vyzerá čoraz reálnejšie!

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});