Najsexi volejbalistka sa sťažuje na obrovské prsia: Keby boli menšie, všetko by bolo jednoduchšie!

Najsexi volejbalistka sveta Kayla Simmonsová (27) sa sťažuje na svoje obrovské poprsie. Keby som ich mala menšie, všetko by bolo ...
  • Zdroj: instagram @kaylasimmmons

Najsexi volejbalistka sveta Kayla Simmonsová (27) sa sťažuje na svoje obrovské poprsie. Keby som ich mala menšie, všetko by bolo jednoduchšie!

FOTOGALÉRIA: Simmonsová

Najsexi volejbalistka sveta Kayla Simmonsová sa v rámci otázok a odpovedí na youtube posťažovala na svoje veľké poprsie. Priznala, že s tak rozmerným hrudníkom je športovanie veľmi náročné. Želala by si menšie prsia, aby mohla na volejbalovej palubovke podávať kvalitnejšie výkony.

„Je to smiešne, pretože na strednej škole som si skutočne želala mať malé prsia. To by mi vo volejbale všetko uľahčovalo. Ale toto prianie sa mi nesplnilo. Nemôžem skákať tak vysoko, nemôžem behať tak rýchlo a všetko je ťažšie," hovorila Simmonsová, ktorá má na instagrame takmer milión sledovateľov.

Bývalá volejbalistka vie, ako zaujať
Sexi volejbalistka Kayla Simmons: Nahota ju láka Zobraziť článok

Mužských fanúšikov počas spomínaného vysielania potešila tým, že je nezadaná a rada by s niekým začala chodiť. Ale mužom poslala varovanie: na prvé rande rozhodne nechce ísť na večeru. „Pri večeri sa necítim sama sebou a je to akési nútené," vysvetľovala.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});