Netradičný krok českej olympioničky: Predáva svoju spodnú bielizeň!

Na horúcom piesku oslňuje nielen výkonmi, ale aj krásou! Česká plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková (35) sa rozhodla zmenšiť ...
  • Zdroj: Instagram/@beach_maki

Na horúcom piesku oslňuje nielen výkonmi, ale aj krásou! Česká plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková (35) sa rozhodla zmenšiť svoj šatník. Na predaj ponúka aj netradičné kúsky oblečenia.

FOTOGALÉRIA: Markéta Nausch Sluková

Reprezentantka našich západných susedov sa môže popýšiť nejedným veľkým úspechom. Vo vitríne trofejí ma napríklad zlato z európskeho šampionátu do 23 rokov, striebro zo seniorských majstrovstiev sveta a trikrát sa stala šampiónkou v rodnej vlasti.

Jej profesionálna kariéra ešte nie je minulosťou, ale v ostatnom období sa sústredila na rodinné povinnosti. Popri všetkom si našla čas na zúženie svojho bohatého šatníka. Kúsky oblečenia ale nesmerujú do koša, ale na internetový bazár. „Dala som tam veľa športových podprseniek a plaviek,“ cituje 35-ročnú krásku portál blesk.cz.

Medzi dostupnými artiklami sa nachádza napríklad aj spodná bielizeň. Cenu stanovila v prepočte na zhruba pätnásť euro. „Ponúkam aj tie moje najväčšie srdcovky, pretože sa do nich po narodení Mayi moje prsia už úplne nezmestia,“ konštatuje Markéta Nausch Sluková.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová získala svoj ôsmy malý krištáľový glóbus za slalom vo Svetovom pohári.
Akoby ani nepauzovala! Shiffrinová okorenila návrat ziskom malého glóbusu Zobraziť článok

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});