Volejbalista VKP Bratislava Patrik Marjov: Smečuje aj bez kúska prsta!

Zaujímavý príbeh! Napriek vážnemu úrazu bojuje o medailu v extralige. Volejbalista Patrik Marjov (20) minulé leto prestúpil zo Svidníka ...
  • Zdroj: autor, vkp bratislava, Michal Špánik

Zaujímavý príbeh! Napriek vážnemu úrazu bojuje o medailu v extralige. Volejbalista Patrik Marjov (20) minulé leto prestúpil zo Svidníka do VKP Bratislava a z východu si priniesol aj menšiu spomienku, ktorá mu zdobí prostredník na pravej ruke. Chýba mu totiž kúsok prsta, ktorý si nešťastne odrezal pri práci na píle.

FOTOGALÉRIA: Patrik Marjov

Ako mladý nádejný volejbalista si Patrik Marjov popri volejbale vo Svidníku na profesionálnej scéne privyrábal na miestnej píle. „Vstával som ráno o piatej a pracoval do štvrtej popoludní, aby som o piatej už stihol byť na tréningu. Ale v jeden deň som si trochu nedal pozor a zarezal som si nešťastne do prsta. Ide však len o bruško prostredníka, pri volejbale mi to vôbec neprekáža. Mal som však šťastie, že sa neprihodilo nič vážnejšie a neprišiel som o väčšiu časť prsta,“ prezradil pre Nový Čas mladý volejbalista, ktorý pochádza z obce Nižný Hrušov. „Na zápasy si prst vždy otejpujem a málokto vie o tom, že mi tam čosi chýba. Aspoň nemám teče na bloku,“ zasmial sa talentovaný blokár.

Vo štvrťfinále play-off ho už tento víkend čaká zaujímavý duel. Po letnom transfere zo Svidníka do bratislavského celku VKP sa teraz v boji o semifinále predstaví práve proti svojmu bývalému klubu. „Minulú sezónu som v drese Svidníka vyradil VKP, teraz budem rád, keď to bude opačne a pôjdeme ďalej. Bude to však náročná séria a musíme sa na súpera dobre pripraviť,“ uzavrel Marjov.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});