Ramsay na MS zrejme nepočíta s mladíkmi zo zámoria, ako to vidia osobnosti: Vyzerali by sme ako...

Fanúšikovia si ich do záverečnej prípravy želajú, ale realita bude zrejme iná! Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay ...

Fanúšikovia si ich do záverečnej prípravy želajú, ale realita bude zrejme iná! Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay (73) sa po posledných dvoch prípravných stretnutiach s Nemeckom nechal počuť, že talentovaní útočníci Dalibor Dvorský (18) a aj Filip Mešár (20) pred svetovým šampionátom v Česku šancu v národnom tíme podľa všetkého nedostanú. Čo nato hovoria naše hokejové osobnosti?

Fotogaléria

Slovenskému výberu sa na majstrovstvá sveta v Česku, ktoré odštartujú 10. mája v Prahe a v Ostrave, rysuje silný tím doplnený o naše hviezdne mená zo zámoria. Ochotu štartovať na vrcholnom turnaji už prejavili útočník Montrealu Juraj Slafkovský, krídelník Calgary Martin Pospíšil i obranca New Jersey Šimon Nemec.

Generálny manažér reprezentácie a šéf zväzu Miroslav Šatan informoval, že súhlas vyjadril aj útočník Anaheimu Pavol Regenda a pozitívne sa vyjadril aj Tomáš Tatar. „Ak budem zdravý a nepostúpime do play-off, tak by som rád prišiel,“ povedal pred pár týždňami pre Nový Čas Tatar.

Nie je čas skúšať

Fanúšikovia verili, že šancu v príprave dostanú aj naše veľké mladé talenty Dalibor Dvorský a Filip Mešár, ktorí majú za sebou skvelú sezónu v kanadskej juniorke. „Verím, že mojimi výkonmi presvedčím trénerov v reprezentácii a vybojujem si miesto v zostave,“ povedal nedávno pre náš denník Dvorský.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});