Vladimír Weiss ml. zažíva turbulentné obdobie v manželstve: Rozvod po 10 rokoch?!

Krach desaťročného spolužitia? Medzi bratislavskou smotánkou sa rýchlosťou blesku šíri informácia, že manželstvo kapitána belasých Vladimíra ...
  • Zdroj: Instagram/vladimirweiss

Krach desaťročného spolužitia? Medzi bratislavskou smotánkou sa rýchlosťou blesku šíri informácia, že manželstvo kapitána belasých Vladimíra Weissa (33) mladšieho je v ohrození.

Martina stála po manželovom boku verne celé roky - aj v čase jeho prešľapov, keď čelil trestnému stíhaniu za jazdu pod vplyvom alkoholu (2016) v hlavnom meste, bitku v bratislavskom bufete (2015) či v čase obscénností v hoteli na Štrbskom Plese (2020).

V športovom prostredí Slovana sa súkromie jedného z najskúsenejších hráčov nepreberá. Eventuálny rozchod by bol aj pre zainteresovaných z Tehelného poľa prekvapením. „Nič o tom neviem. Nevšimol som si, že by mali krízu,“ povedal Novému Času zdroj blízky bratislavskému klubu. „Počujem to prvýkrát,“ vyjadril sa v podobnom duchu ďalší.

Weiss na otázky Nového Času nereagoval. Je teraz na oboch, aby prehodnotili, či ešte dajú svojej láske druhú šancu. Roky patrili k párom, ktorým mnohí závideli vzájomnú lásku, rešpekt a inšpiratívnosť v profesionálnom aj osobnom živote.

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. počas tlačovej konferencie pred štvrtkovým prvým zápasom osemfinále Európskej konferenčnej ligy proti domácemu FC Bazilej 8. marca 2023 v Bazileji.
Slovan chce v Bazileji uspieť: Slová Weissa i predpokladaná zostava Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});