Vladimír Weiss ml. zažíva turbulentné obdobie v manželstve: Rozvod po 10 rokoch?!

Krach desaťročného spolužitia? Medzi bratislavskou smotánkou sa rýchlosťou blesku šíri informácia, že manželstvo kapitána belasých Vladimíra ...
  • Zdroj: Instagram/vladimirweiss

Krach desaťročného spolužitia? Medzi bratislavskou smotánkou sa rýchlosťou blesku šíri informácia, že manželstvo kapitána belasých Vladimíra Weissa (33) mladšieho je v ohrození.

Skúsený 58-násobný reprezentačný stredopoliar sa v „nefutbalovej“ spoločnosti v slabých chvíľkach vyjadruje o vzťahu s manželkou Martinou dosť skepticky, spomína sa dokonca aj slovo rozvod! Dokáže pár krízu zažehnať, ako sa mu to už podarilo viackrát v minulosti, alebo sa cesty sympatickej a úspešnej dvojice rozídu nadobro?

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Prežíva dve odlišné emócie. Kým na trávnikoch sa mu darí, pohoda v súkromí stojí na vratkých nohách... Zo športovej stránky má Vladko dôvod na spokojnosť. Stal sa najlepším hráčom Fortuna ligy v ankete Futbalista roka 2022 a dnes povedie svoj tím v prvom osemfinále Európskej konferenčnej ligy proti Bazileju.

„Nevyzerá to medzi nimi dobre. Obrovská láska, s ktorou vstupovali do manželstva, sa rokmi vytráca. Nepomohla tomu ani Vladkova búrlivá povaha a niektoré výstrelky. Ich vzťah bol už dlhé roky skôr taliansky ako harmonický a rozvodové papiere boli na dennom poriadku,“ povedal Novému Času zdroj z blízkeho okolia Weissovcov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});