Mario Balotelli chystá reštart kariéry: Prestúpiť má do slávneho klubu

Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli (32) chce opäť naštartovať svoju kariéru. Vo švajčiarskom klube FC Sion je dlhodobo nespokojný ...

Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli (32) chce opäť naštartovať svoju kariéru. Vo švajčiarskom klube FC Sion je dlhodobo nespokojný a záujem o jeho služby prejavil turecký gigant.

Fotogaléria

Talian zažíva turbulentné roky, za päť sezón vymenil rovnaký počet klubov. Od leta je hráčom švajčiarskeho Sionu, za ktorý odohral 13 zápasov a strelil päť gólov.

Bývalý taliansky reprezentant je ale vo Švajčiarsku nespokojný, viackrát deklaroval, že chce odísť. Cez leto pravdepodobne opäť zmení farby. O jeho služby sa zaujíma slávny turecký klub Galatasaray. Klub z Istanbulu chce posilniť útok, pretože od Belgičana Driesa Mertensa a Argentínčana Maura Icardiho očakával viac. Exhráč PSG Icardi navyše vynechal veľkú časť sezóny pre zranenie.

Momentálne nie je známe, koľko by musel Galatasaray za Balotelliho zaplatiť. Talianov kontrakt platí do konca júna 2024, čo znamená, že prípadný bezplatný prestup neprichádza do úvahy. FC Sion zaplatil za skúseného útočníka v lete 2022 viac ako 2,5 milióna eur. Minimálne rovnakú sumu by teda museli zaplatiť aj Turci.

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Futbalový Slovan ide do Bazileja s jasným cieľom, tréner Weiss: Pobijeme sa o postup! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});