Nešťastná tragédia v Oberhorfe: Muž neprežil nepochopiteľnú zrážku († 45)

Incident si nevedia vysvetliť! V nemeckom Oberhorfe prišiel o život 45-ročný muž. Jeho spolujazdkyňa je s vážnymi zraneniami hospitalizovaná ...
  • Zdroj: iStock

Incident si nevedia vysvetliť! V nemeckom Oberhorfe prišiel o život 45-ročný muž. Jeho spolujazdkyňa je s vážnymi zraneniami hospitalizovaná v nemocnici.

Celú situáciu už vyšetruje miestna polícia, pričom momentálne neexistuje vysvetlenie, ako mohlo k zrážke dôjsť. Bob v oblasti cieľového priestoru narazil do nafukovacieho kruhu určeného pre verejnosť. Zrážka sa stala osudnou pred 45-ročného muža.

Tragédia zasiahla aj Thomasa Schulza, starostu mesta Oberhorf. „Nemôžem tomu uveriť a vyjadrujem hlbokú sústrasť. Vlastne je nemožné, aby boli na trati dvaja jazdci. Niečo sa zásadne pokazilo,“ priznáva.

V ľadovom koryte sa mali v rovnakom čase nachádzať štvorbob a takisto dvojitý nafukovací kruh. Jeden zo svedkov poskytol vyšetrovateľom video, ktoré zachytáva štart bobistov, pričom na bezpečnostnom ukazovateli svieti zelená. Posádka vyviazla s ľahkými zraneniami.

Slovenský reprezentant Michal Krištof si armádny „mundúr“ obliekol zrejme iba z povinnosti.
V ruskej KHL oslavovali Deň obrancov vlasti: Armádne dresy ako propaganda Putinovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});