Talentovaný švédsky brankár hitom internetu: Blysol sa gólom cez celé klzisko

Husársky kúsok. V stredajšom zápase druhej švédskej hokejovej ligy sa ukážkovým gólom cez celé klzisko zaskvel talentovaný brankár Djurgardens ...
  • Zdroj: Repro foto Twitter @cmorehockey

Husársky kúsok. V stredajšom zápase druhej švédskej hokejovej ligy sa ukážkovým gólom cez celé klzisko zaskvel talentovaný brankár Djurgardens IF Carl Lindbom (19). Za priaznivého stavu 4:1 proti AIK Štokholm v závere stretnutia poistil výhru svojho tímu presným zásahom do prázdnej bránky.

Slovenský hokejista Martin Chromiak pomohol v nočnom zápase AHL jednou asistenciou k víťazstvu Ontaria Reign nad Coloradom Eagles.
Chromiak a Studenič bodovali, Bedard predviedol v juniorke veľkú šou Zobraziť článok

Švédsky mládežnický reprezentant vycítil príležitosť zapísať sa do streleckej listiny tri minúty pred koncom duelu, keď sa s pukom ocitol za vlastnou bránkou. Naplno využil množstvo času na zamierenie svojho projektilu a jeho pokus zastavila až sieť súperovej svätyne. Málo vídaným gólom tak uzavrel skóre zápasu na konečných 5:1.

Lindbomov talent si už v roku 2021 na drafte NHL všimla organizácia Las Vegas Golden Knights, no talentovaný brankár na presun do zámoria ešte stále čaká.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});