Žiačiková po vyhadzove prehovorila: Zlomilo mi to srdce! Čo odkazuje šéfom v RTVS?

Známa novinárka Barbora Žiačiková začala od 1. apríla písať novú kapitolu svojho profesionálneho života vo verejnoprávnej RTVS. Jej prechod ...
  • Zdroj: Facebook/Barbora Žiačiková

Známa novinárka Barbora Žiačiková začala od 1. apríla písať novú kapitolu svojho profesionálneho života vo verejnoprávnej RTVS. Jej prechod z roly športovej reportérky do sekcie spravodajstva spôsobil v redakcii menšie zemetrasenie, no podľa vyjadrení nadriadených nešlo o osobné dôvody, ale skôr o objektívne profesionálne rozhodnutie.

FOTOGALÉRIA: Barbora Žiačiková

„Úprimnosť a priamosť sú jedny z mojich dominantných vlastností a nebudem klamať a hrať sa na hrdinku, to, čo sa stalo, mi zlomilo srdce. Nemyslím si, že som nadbytočná a nepotrebná, za akú som bola označená,“ vyjadrila sa Žiačiková na sociálnych sieťach po svojom prvom dni na novom oddelení.

Zápas medzi Rangers a Devils sa začal krátko po úvodnom vhadzovaní hromadnou bitkou.
Nemec svedkom šialenstva v NHL: Hromadná mastenica hneď po úvodnom buly! Zobraziť článok

Napriek turbulentnému prechodu, ktorý zahŕňal rozlúčku so svetom športu, Žiačiková našla silu v obrovskom množstve podpory od známych aj neznámych ľudí. „Možno je to len znak toho, že som to robila dobre, a keď niekto koná a pracuje so srdcom a s čistým úmyslom, ľudia to vidia a vážia si to,“ uviedla ďalej v statuse.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});