Pozeral na nich celý štadión: Dcéry Richarda Lintnera si v Montreale užili Slafkovského

Zápas Montrealu Canadiens s Carolinou Hurricanes (0:3) mal na tribúnach aj hviezdnu návštevu zo Slovenska. Svoj dcéry na stretnutie totiž ...
  • Zdroj: Instagram/n.lintnerova, lintnerovas, lintner_richard41

Zápas Montrealu Canadiens s Carolinou Hurricanes (0:3) mal na tribúnach aj hviezdnu návštevu zo Slovenska. Svoj dcéry na stretnutie totiž zobral bývalý obľúbený hokejista Richard Lintner (46).

FOTOGALÉRIA: Lintnerove dcéry si užili Slafkovského

Momentálne najsledovanejším tímom NHL na Slovensku je Montreal Canadiens. Dôvod je jednoduchý. Posledné mesiace v ňom naplno ukazuje svoj potenciál draftová jednotka 2022 Juraj Slafkovský. Vidieť Slafkovského v montrealskej aréne Centre Bell sa stáva snom viac a viac fanúšikov pod Tatrami.

Naposledy si hru zverencov Martina St. Louisa na čele s mladým Košičanom vychutnali aj Lintnerovci. Síce zo zápasu neodchádzali práva najšťastnejší, keďže Canadiens prehrali s jedným z najlepších tímov NHL 0:3. Výborne sa aspoň bavili a snímala ich pri tom aj kamera na kocke.

"Sima a Nikola si urobili v Montreale vlastnú Citronáda show," komentoval ich správanie otec Richard a zagratuloval k narodeninám Jurajovi Slafkovskému. Bohužiaľ, nepodarilo sa im s ním stretnúť. Šarmantné dcéry tak videli tisícky ľudí a Slovenky si to patrične užívali.

Na snímke slovenská striedačka zľava Alex Tamáši, Róbert Lantoši, Pavol Regenda, kapitán Marek Hrivík a uprostred v pozadí tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay.
Ramsay zapisuje a škrtá posily zo zámoria: Kto by mohol prísť a kto určite na MS nepríde? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});