Narodeninový šok pre najsexi športovkyňu sveta: Plakala som!

Nemecká bežkyňa Alica Schmidtová (24), ktorá je považovaná za najsexi športovkyňu sveta, dostala prekvapujúci narodeninový darček. Neubránila ...
  • Zdroj: instagram @alicasmd

Nemecká bežkyňa Alica Schmidtová (24), ktorá je považovaná za najsexi športovkyňu sveta, dostala prekvapujúci narodeninový darček. Neubránila sa slzám!

Nemecká bežkyňa a influencerka Alica Schmidtová (24), ktorá je považovaná za najsexi športovkyňu na svete, dostala šokujúci narodeninový darček. Keď sa od svojho manažéra dozvedela, že jej meno figuruje v rebríčku Forbes 30 pod 30, neubránila sa slzám.

„Rebríček bol zverejnený v deň mojich narodenín a keď mi to manažér zavolal, tlačili sa mi slzy do očí," hovorila Schmidtová pre Gala. „Bol to špeciálny okamih v mojom živote."

Matej Beňuš skončil v celkovom poradí Svetového pohára na fantastickom 3. mieste.
Matej Beňuš chce zabojovať o olympiádu v Paríži: Prezradil zásadnú novinku v príprave! Zobraziť článok

Ľudia v spomínanom rebríčku magazínu Forbes sa považujú za ľudí, ktorí menia svet vo svojej oblasti. Schmidtová sa napriek rastúcemu vplyvu stále venuje aj atletike. Jej cieľom je predstaviť sa na olympiáde v Paríži 2024.

„Chcela by som športovať do roku 2028. Mojím cieľom je olympiáda v Paríži 2024 - a potom uvidíme. Samozrejme, najdôležitejšie je, aby som dovtedy zostala zdravá a nestrácala radosť zo športu. Všetko ostatné nechávam otvorené a uvidím, kam ma to zavedie."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});