Nechutné útoky na bývalú tenisovú hviezdu: Prosím, zbavte sa jej!

Celú tenisovú kariéru bojovala s problémami. Bývalá austrálska tenistka Jelena Dokičová (39) nemala jednoduchý život.
  • Zdroj: instagram/dokic_jelena

Celú tenisovú kariéru bojovala s problémami. Bývalá austrálska tenistka Jelena Dokičová (39) nemala jednoduchý život.

Depresie, násilie zo strany otca, samovražedné myšlienky... Bývalá tenistka je teraz pod paľbou nechutných urážok, týkajúcich sa jej hmotnosti.

„Naozaj si nemyslím, že je férové, aby mi veľryba ako Jelena Dokičová brala radosť zo sledovania tenisu a menila ju v blbosť,“ napísal na sociálnu sieť fanúšik. Dokičová na Australian Open pôsobí ako komentátorka pre Channel Nine. „Jediné, čo robí, je, že vraví aká je dobrá. Pritom sa vsadím, že ubehnúť 100 metrov by jej trvalo 10 minút. Prosím, zbavte sa jej. Už iba pohľad na ňu ma núti to vypnúť,“ pridal sa ďalší.

Srbský tenista Novak Djokovič nebude chýbať vo štvrťfinále grandslamového turnaja Australian Open.
Djokovič suverénne postúpil do štvrťfinále: Del Minaurovi pustil päť hier Zobraziť článok

Štvrťfinalistka Australian Open z roku 2009, ktorá o päť rokov neskôr kvôli problémom so štítnou žľazou ukončila profesionálnu kariéru, sa rozhodla so svojimi fanúšikmi a ich útokmi na sociálnej siete zdieľať. „Najčastejší komentár je: Čo sa jej stalo, že je taká veľká? Poviem vám, čo sa stalo. Hľadám cestu, prežívam a bojujem,“ uviedla Dokičová s tým, že na hmotnosti by záležať nemalo. „Záleží na láskavosti a tom, či ste dobrým človekom,“ dodala.

Fanúšikovia Rely Monte Carlo mali počas pretekov o vzrušenie postarané. (ilustračné foto)
Sex na Rely Monte Carlo: Mladý pár si to rozdal hneď vedľa trate! Zobraziť článok

“Váha sa zmení, ale zlí ľudia zostanú zlí. Som tu, bojujem sa všetkých, ktorí sú zneužívaní,“ uviedla víťazka 10 singlových titulov, ktorá v minulosti chcela spáchať samovraždu.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});