Budú Ronalda nasledovať ďalšie hviezdy svetového formátu? Al-Nassr má zálusk na týchto hráčov

Len pred niekoľkými dňami bol potvrdený prekvapujúci prestup hviezdneho Cristiana Ronalda (37) do exotickej futbalovej destinácie. Saudskoarabský ...
  • Zdroj: TASR - Martin Palkovič

Len pred niekoľkými dňami bol potvrdený prekvapujúci prestup hviezdneho Cristiana Ronalda (37) do exotickej futbalovej destinácie. Saudskoarabský Al-Nassr FC chce ale podľa všetkého prilákať ďalších hráčov svetového kalibru.

Cristiano Ronaldo s Portugalskom neuspel na nedávnych MS v Katare.
Špeciálna klauzula v zmluve Cristiana Ronalda: Uvidíme ho ešte na európskych trávnikoch? Zobraziť článok

Španielske periodikum Marca prišlo so špekuláciou, podľa ktorej sa vedenie Al-Nassr po zisku Ronalda zaujíma aj o jeho bývalých spoluhráčov z Realu Madrid. Konkrétne sa má jednať o Chorváta Luku Modriča a bývalého kapitána Sergia Ramosa.

Obaja hráči vekom síce patria do kategórie veteránov, no stále sa pohybujú na tej najvyššej úrovni. Modrič je veľkou oporou stredného radu bieleho baletu a Ramos  momentálne háji farby francúzskeho PSG. 

Ich prípadný prestup do Saudskej Arábie preto z futbalového hľadiska nedáva žiadny zmysel. Vedenie ambiciózneho klubu Al-Nassr FC sa však spolieha, že práve Cristiano Ronaldo bude kľúčovým faktorom pri rozhodovaní ďalších futbalistov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk