Špeciálna klauzula v zmluve Cristiana Ronalda: Uvidíme ho ešte na európskych trávnikoch?

Prestup portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (37) do saudskoarabského klubu Al-Nassr obsahuje klauzulu pre hráčov možný presun ...
  • Zdroj: TASR/AP

Prestup portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (37) do saudskoarabského klubu Al-Nassr obsahuje klauzulu pre hráčov možný presun do Newcastlu United. Informoval o tom španielsky športový denník Marca, podľa ktorého by dodatok zmluvy umožnil hosťovanie Portugalčana už v júli.

Portugalský kanonier bude mať kráľovský plat.
Ronalda kúpili Saudi: Vízia klubu je veľmi inšpiratívna, odkázal Cristiano Zobraziť článok

Účastník Premier League je rovnako ako arabský klub vo väčšinovom vlastníctve Saudskoarabského investičného fondu. Marca bez uvedenia zdrojov napísala, že klauzula nadobudne platnosť v prípade, ak sa Newcastle kvalifikuje do nasledujúceho ročníka Ligy majstrov. „Strakám" patrí aktuálne tretia priečka, pričom priamu miestenku si zabezpečia prvé štyri tímy.

Uvítací ceremoniál pre päťnásobného držiteľa Zlatej lopty sa mal uskutočniť v utorok na štadióne Al-Nassr. Podľa správ médií bude tridsaťsedemročný útočník zarábať 200 miliónov dolárov (211 miliónov eur) za sezónu. Zmluva má platnosť na dva a pol roka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});