Nestarnúci LeBron James neprestáva udivovať: Narodeniny oslávil vo veľkom štýle

Hviezdny LeBron James si oslavu svojich 38. narodenín poriadne užil. V nočnom zápase NBA proti Atlante Hawks (130:121) predviedol najlepší ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hviezdny LeBron James si oslavu svojich 38. narodenín poriadne užil. V nočnom zápase NBA proti Atlante Hawks (130:121) predviedol najlepší individuálny výkon sezóny a opäť raz potvrdil, že sa mu ešte nechce ísť do „starého železa".

Argentínsky kapitán Lionel Messi.
Zarábajú desiatky miliónov ročne: TOTO je desiatka najlepšie platených športovcov za rok 2022 Zobraziť článok

Už takmer dve desaťročia patrí rodák z Ohia k tomu najlepšiu, čo basketbal ponúka. V najlepšej lige sveta atakuje tie najváženejšie rekordy, no vzhľadom na jeho pokročilý športový vek sa čoraz viac začína skloňovať pojem koniec kariéry.

V závere kalendárneho roka 2022 však James poslal neprajníkom jasný odkaz. Na palubovke Atlanty Hawks potiahol svoj tím Los Angeles Lakers k výhre 47-imi bodmi, ku ktorým navyše pridal 10 doskokov a 9 asistencií. Rozhodne tak ešte má čo ponúknuť.

Na druhej strane. Slávny klub z Kalifornie neprežíva ideálnu sezónu. S bilanciou 15 výhier a 21 prehier totiž výrazne zaostáva nie len za priečkami zaisťujúcimi postup do vyraďovacej fázy, ale aj za očakávaniami fanúšikov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});