Šokujúci moment v španielskej basketbalovej lige: Od obrovskej tragédie nebolo ďaleko!

Tuhla krv v žilách! Poriadny šok zažili aktéri duelu najvyššej španielskej basketbalovej súťaže, v ktorom Baskonia privítala Barcelonu ...
  • Zdroj: FB - Baskonia

Tuhla krv v žilách! Poriadny šok zažili aktéri duelu najvyššej španielskej basketbalovej súťaže, v ktorom Baskonia privítala Barcelonu (103:96). Počas oddychového času necelú minútu pred záverečnou sirénou spadol na palubovku reflektor z multimediálnej kocky. Nechýbalo veľa a obrovská tragédia mohla byť na svete.

Nehoda v Aréne Fernanda Buesu, ktorá pojme 15-tisíc divákov, sa stala na konci zápasu počas time-outu. Na ihrisku bola v tej chvíli namiesto hráčov skupina tanečníčok. Reflektor, našťastie, nedopadol ani na jednu z nich, no veľa rozhodne nechýbalo. Po uprataní trosiek osvetlenia tak zápas pokračoval ďalej.

Neskončilo to ale iba pri tom. Baskonia bezprostredne po stretnutí oznámila, že zahájila vyšetrovanie incidentu. V pondelok následne vedenie klubu uviedlo, že zlyhal ľudský faktor. Tím, ktorý rovnako ako Barcelona pôsobí v prestížnej Eurolige, sa z toho dôvodu rozhodol ukončiť spoluprácu s poskytovateľom technických služieb v hale.

Hviezdny basketbalový tréner Steve Kerr.
Rozprávkové peniaze! Hviezdny tréner NBA podpísal šialenú zmluvu Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});