Bývalá Miss Chorvátska fandí v Katare: Odvážnym outfitom brnká na nervy úradom

Je to verná fanúšička futbalistov Chorvátska, no jej „výkony“ na svetovom šampionáte v Katare sa nie každému pozdávajú. Bývalá Miss Chorvátska ...
  • Zdroj: instagram.com/knolldoll

Je to verná fanúšička futbalistov Chorvátska, no jej „výkony“ na svetovom šampionáte v Katare sa nie každému pozdávajú. Bývalá Miss Chorvátska Ivana Knoll (30) sa aj v islamskej krajine prezentuje odvážnymi outfitmi. Až takými odvážnymi, že sa očakáva zásah miestnych úradov.

FOTOGALÉRIA: Ivana Knoll

Pre sexi Ivanu je Katar už tretím svetovým šampionátom, na ktorom povzbudzuje Modriča a spol. V Brazílii a Rusku bola hviezdou a magnetom objektívov, no v Katare sa jej vyzývavé oblečenie, v ktorom sa objavili na zápasoch s Marokom i Kanadou nestretáva s takým pochopením akoby si želala.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Katarské úrady už pred štartom MS požiadali dámy, aby sa v hľadiskách obliekali skromne, no Ivanu toto oznámenie pobúrilo, a tak sa na štadióne za každú cenu oblieka extrémne vyzývavo a vraj sa zatknutia vôbec neobáva. Môže sa však prerátať, ako upozorňuje portál dailymail.co.uk, miestnym úradom už leží v žalúdku a je len otázkou času, kedy zasiahnu a skončí vo väzení.

Riadnu dávku kritiky si už sexica vyslúžila za fotografie, ktoré fotila priamo v moslimskej krajine a zverejnila na sociálnych sieťach. „Nie si doma“ alebo „Neúctivé!“ alebo „Hanbite sa, že nerešpektujete kultúru druhých“ sú z tých publikovateľných...

Srbský futbalista Nemanja Gudelj má so svojou sestrou podozrivo blízky vzťah.
V Srbskom tíme je dusno: Nevera, konflikty i fotky pripomínajúce sex so sestrou Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});