V Srbskom tíme je dusno: Nevera, konflikty i fotky pripomínajúce sex so sestrou

Čo sa deje v srbskej kabíne? Pár dní pred kľúčovým zápasom Srbska na MS v Katare proti Švajčiarsku sa objavili šokujúce informácie.

Čo sa deje v srbskej kabíne? Pár dní pred kľúčovým zápasom Srbska na MS v Katare proti Švajčiarsku sa objavili šokujúce informácie.

Fotogaléria

Útočník Juventusu Turín Dušan Vlahovič mal vraj pomer s manželkou náhradného brankára Predraga Rajkoviča Annou. „Mrzí ma, že musím začať tlačovku práve takto, ale musím o tom hovoriť, pretože sa hovorí o mojom mene. Nie je potrebné nejako zvlášť toto komentovať, pretože je to úplne absurdné. Evidentne sa títo ľudia nudia a nemajú nič lepšie na práci, pretože sú frustrovaní alebo naštvaní. Zrejme je ich aktuálnym hlavným cieľom pracovať proti národným záujmom nášho mužstva,“ povedal Dušan Vlahovič.

Konflikt mal v srbskom tíme eskalovať počas tréningu, keď sa niektorí hráči pustili do seba. Informácie priniesli srbské médiá.

Srbský záložník Gudelj je zase zapletený v ďalšej kauze, ktorú srbskí novinári intenzívne riešia. Gudelj má veľmi intenzívny vzťah so sestrou Vanjou, ktorý pripomína skôr incest. Na Instagrame zverejňujú zábery, na ktorých si dávajú vášnivé bozky na ústa alebo len tak si vylihujú v posteli. „Pre mňa si oveľa viac než len veľký brat. Ty si môj priateľ, môj príklad v živote, moje všetko. Sme si takí blízki, že medzi nás nikto nemôže vraziť klin. Milujem ťa. Navždy budem tvoje malé dievčatko,“ napísala tajomný odkaz Gudeljova sestra.

Sexi Chorvátka v Katare provokuje takýmito šatami.
Bývalá Miss Chorvátska fandí v Katare: Odvážnym outfitom brnká na nervy úradom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});