Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!

V máji to budú štyri roky, čo vstúpila do FC Spartak Trnava krásna fyzioterapeutka Lenka Jurišičová (29).
  • Zdroj: FC Spartak Trnava

V máji to budú štyri roky, čo vstúpila do FC Spartak Trnava krásna fyzioterapeutka Lenka Jurišičová (29).

Nezaháľal ani športový denník Fotomac: „Podľa správ zo slovenských médií Fenerbahce posilňuje svoj lekársky tím. Turecký klub vraj chce dotiahnuť prestup fyzioterapeutky Spartaka Trnava. Fenerbahce zatiaľ nevydal oficiálne vyhlásenie.“ A podobne sa pridávali aj ostatné turecké médiá. Fanúšikovia boli z toho nadšení, keďže by chceli, aby ju klub z Trnavy vykúpil, nech to stojí, čo chce.

TRNAVA JE VRCHOL

Oslovili sme priamo samotnú fyzioterapeutku Spartaka Trnava s otázkou, do akej miery sú špekulácie tureckých médií pravdivé. „Nie sú!“ odpovedala rázne Lenka, podľa ktorej to vzniklo preto, že trochu zavádzajúci titulok článku si Turci zle preložili, a tak vzniklo nedorozumenie.

Čo by však urobila v prípade, že by naozaj prišla ponuka zo slávneho futbalového klubu? „Nemám ambície odísť. Som spokojná v Trnave, toto je pre mňa vrchol kariéry v športovej oblasti, potom sa chcem skôr uberať cestou v súkromnej praxi. Do zahraničných klubov a špeciálne do Turecka ma to vôbec neláka,“ povedala na rovinu.

VZŤAH S MANAŽÉROM

Lenka tvorí pár s generálnym manažérom FC Petržalka Andrejom Kalinom (37), ktorý rovnakú funkciu zastával aj v Spartaku Trnava v sezóne 2021/2022. Ona sa k tímu pridala 1. 5. 2020, pričom prvý májový deň je pre klub výnimočný. Na Sviatok práce sa totiž hrá tradične finále Slovenského pohára, ktorý Spartak vyhral v minulých dvoch rokoch, pričom onedlho v Košiciach pôjde za víťazným hetrikom.

Hokejový tréner Ján Pardavý.
Ján Pardavý má nového zamestnávateľa! Cieľom vybojovať extraligu Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});