Krásna dcéra legendárneho gólmana Hašeka je single: S týmto pri nej chlapi neuspejú!

Dominika Hašková, krásna dcéra legendárneho českého hokejového brankára, si užíva single život. Prezradila, čo na chlapoch neznáša najviac ...
  • Zdroj: instagram @dhaskova

Dominika Hašková, krásna dcéra legendárneho českého hokejového brankára, si užíva single život. Prezradila, čo na chlapoch neznáša najviac a s týmto páni u nej rozhodne neuspejú!

FOTOGALÉRIA: Dominika Hašková

Dcéra legendárneho českého hokejového brankára Dominika Hašeka je nielen krásna, ale aj nadaná. Dominika je speváčkou kapely We Are Domi a patrí medzi veľké spevácke talenty v Česku. V roku 2022 zažiarila 28-ročná speváčka so svojou kapelou v hudobnej súťaži Eurovízie, kde sa prebojovali až do finále. V rozhovore pre eXtra.cz prehovorila o svojom otcovi aj svojom súkromnom živote.

"Po pracovnej stránke ma rodičia nechali vždy robiť to, čo chcem, takže do hokeja ma rozhodne nenútili," smiala sa dcéra zlatého medailistu z Nagana a jedného z najlepších gólmanov histórie NHL. "Rodičia vždy chceli, aby som bola šťastná a toto ma robí šťastnou," hovorila o svojej láske k hudbe.

Legendárny český brankár Dominik Hašek.
Hašek tvrdo atakuje slovenskú vládu a hráčov v KHL: Poriadna nálož! Zobraziť článok

Dominika odhalila, že momentálne si užíva single život. "Nie, momentálne nikoho nemám. Užívam si single život pracovne. Mám čas na prácu, takže je to vlastne fajn." Netlačí na pílu, no novej láske vo svojom živote dvere rozhodne nezatvára. "Som sama už nejakú dobu, asi pol roka. Teraz sa sústredím na hudbu a nepotrebujem chlapa, ale keď tak, zavolajte," smiala sa šarmantná hudobníčka. Prezradila aj to, s čím jej potenciálny budúci partner rozhodne neuspeje. "Keď ma nepodporuje, tak je to pre mňa červená zástava a neviem...keď mu smrdia nohy," reagovala s humorom.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});