Hororová spoveď českého brankára: Kvôli Ronaldovi mi chceli zabiť dcéru!

Český futbalový brankár Tomáš Vaclík (35) priznal, že pred dvoma rokmi si kvôli tomuto športu prechádzal priam hororovým obdobím.

Český futbalový brankár Tomáš Vaclík (35) priznal, že pred dvoma rokmi si kvôli tomuto športu prechádzal priam hororovým obdobím.

Fotogaléria

Tento skúsený gólman počas kariéry oslavoval tituly v českej i švajčiarskej súťaži, so Sevillou triumfoval v Európskej lige a v drese českej reprezentácie odchytal štvrťfinále európskeho šampionátu 2020. 

Čítajte aj na webe Sport24.sk

Bol príjemný septembrový večer 2022 a českí futbalisti nastúpili v Lige národov proti Portugalsku. V 13. minúte onoho duelu letela do šestnástky vysoká lopta, po ktorej išiel Tomáš Vaclík rukami a Cristiano Ronaldo hlavou. A zrazu prásk! Portugalská hviezda ledva lapá po dychu, stretnutie dohráva s krvavým šrámom.

„Obaja sme išli po lopte, no on z toho súboja vyviazol omnoho horšie ako ja. Po zápase som prišiel za ním do kabíny a všetko bolo v poriadku,“ opísal český brankár bezprostredné momenty po stretnutí, v ktorom portugalskí futbalisti triumfovali 4:0.



Vtedy ešte ani len netušil, že jeho stret s fenomenálnym útočníkom bude mať nepríjemnú dohru na sociálnych sieťach. „Bolo to peklo! Nielen voči mne, ale taktiež voči mojej manželke.

Prišlo mi veľmi veľa správ, napríklad, že mi pobodajú dcéru. To už bolo priveľa! Osobné útoky a správy manželke mi v hlave zostanú dlho,“ povedal na rovinu Tomáš Vaclík vo videospovedi pre český futbalový zväz.

Ako ďalej priznal, niekoľko nasledujúcich dní na sociálnej siete radšej ani nechodil. „Keď ale zapnete mobil, tak vidíte, koľko tam naskáče notifikácii a správ. Bolo tam naozaj veľmi veľa komentárov.

Martin Pospíšil vyzdvihol kvality Juraja Slafkovského.
Pospíšil o Slafkovskom: Vedel som to už dlhšie, bola to otázka času! Zobraziť článok

Medzi nimi aj také, že ublížia mojej rodine, nech radšej už nikdy necestujem do Portugalska a Španielska,“ pokračoval skúsený brankár, ktorý vtom čase pôsobil v gréckom Olympiakose Pireus.

Medzi komentármi sa však objavili aj také, ktorého pobavili. „Jeden Ronaldov necht má väčšiu cenu než celá tvoje rodina.

Cristiana sa už nikdy nedotýkaj,“ prezradil ďalej Vaclík, aby vzápätí jedným dychom dodal: „Najlepšie je niečo také vôbec nečítať a vypustiť to, lenže v tejto dobe sme na sociálnych sieťach všetci. Sme ľahkými terčmi. Útoky na rodinu, rasu a orientáciu sú ale cez čiaru.“

Na snímke fanúšikovia HK Nitra.
Zväz sa s nimi nebabral: Hokejová Nitra má obrovský problém! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});