Pospíšil o Slafkovskom: Vedel som to už dlhšie, bola to otázka času!

Slovenskí hokejisti Martin Pospíšil (24) a Juraj Slafkovský (20) sa zrejme čoskoro stretnú v tíme slovenskej reprezentácie.

Slovenskí hokejisti Martin Pospíšil (24) a Juraj Slafkovský (20) sa zrejme čoskoro stretnú v tíme slovenskej reprezentácie.

Fotogaléria

Calgary Flames ani Montreal Canadiens totiž už definitívne nepostúpia do play-off zámorskej NHL.

Obaja majú za sebou mimoriadne úspešné sezóny. Juraj Slafkovský si v drese Montrealu doposiaľ v 75 zápasoch pripísal 44 bodov za 16 gólov a 28 asistencií, a stal sa najproduktívnejším tínedžerom v histórii tohto tímu.

Martin Pospíšil bol naopak do prvého tímu Calgary povolaný vôbec poprvýkrát, pričom od tohto momentu sa v ňom dokázal udržať. Práve on sa teraz vyjadril k výkonom svojho mladšieho krajana.

"Postavou na ľade je neprehliadnuteľný, veľký. Výborne si rozumie v elitnej formácii Montrealu s Coufieldom a Suzukim. Juro, na to aký je urastený, má veľmi dobré korčuľovanie a výborné hokejové myslenie," chválil Pospíšil slovenského mladíka.

"Má všetky predispozície byť veľká hviezda NHL. Držím mu palce. Dlhšie som vedel, že na to má. Bola to otázka času," dodal.

Na svete je nový prominentný tenisový párik.
Aktívna Daniela Hantuchová je späť na Slovensku: Milenca vymenila za... Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});