Čistky v kabíne Slovana: Prečo kontroverzný Rodrigues necestuje do Žiliny?

Nastúpi či nenastúpi? Túto otázku si kladú fanúšikovia futbalistov Slovana pred dnešnou predohrávkou 4. kola nadstavbovej časti ligy ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Nastúpi či nenastúpi? Túto otázku si kladú fanúšikovia futbalistov Slovana pred dnešnou predohrávkou 4. kola nadstavbovej časti ligy v Žiline ohľadom Gersona Rodriguesa (28).

Ešte po zápase s Podbrezovou avizoval tréner Vladimír Weiss, že Gersona Rodriguesa čaká od klubu trest a určite to nenechajú len tak. Po jeho pondelňajšom návrate na Slovensko je známe to, že ho lodivod „belasých“ vyradil z A-mužstva a stále nie je verejne známe, aká budúcnosť ho čaká v tíme lídra Niké ligy. Luxemburský kanonier sa momentálne pripravuje individuálne. Vo štvrtok navyše z tréningu s fyzioterapeutom Slovana Ľudovítom Nemcom zverejnil video.

Gerson Rodrigues (Slovan)
Rázny krok trénera Weissa: Čo bude s Gersonom Rodriguesom? Zobraziť článok

Rodrigues ukázal, že na sebe neustále pracuje a fanúšikom poslal jasný odkaz: „Páni, znova sme to dali! Tento chlap ma neprestáva zabíjať. Zabíja ma každý deň, ale robíme to pre moju budúcnosť. Ďakujem ti šéfe,“ odkázal Rodrigues spomínanému Nemcovi.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});