Rázny krok trénera Weissa: Čo bude s Gersonom Rodriguesom?

Kontroverzný luxemburský útočník potvrdil status problémového futbalistu...

Kontroverzný luxemburský útočník potvrdil status problémového futbalistu...

Fotogaléria

Luxemburský útočník Gerson Rodrigues (28) si v posledných dňoch poriadne zavaril, keď sa po reprezentačnej prestávke nevrátil do Slovana Bratislava. Hoci sa sa už nachádza na Slovensku, tak tréner Vladimír Weiss starší (58) sa s ním nemaznal a nateraz môže na A-mužstvo zabudnúť.

Kontroverzný luxemburský útočník potvrdil status problémového futbalistu. Koncom minulého týždňa sa Gerson Rodrigues nepochopiteľne nevrátil z reprezentačného zrazu, počas ktorého odohral za luxemburský národný tím zápasy proti Gruzínsku a Kazachstanu. Slovanu Bratislava nebol k dispozícii ani na víkendový zápas s Podbrezovou.

Po ligovej výhre 2:1 nad „Železiarmi“ to oznámil na tlačovej konferencii tréner Weiss. Ten dokonca ani po skončení duelu netušil, kde sa jeho zverenec nachádza a prečo ostal v zahraničí. „Nemali sme tu Rodriguesa, neprišiel z reprezentačného zrazu. Musíme to riešiť, ja aj klub. Sú to disciplinárne veci a to sa nedá, nemôžem uhnúť doľava-doprava. Pre mňa je prvoradé mužstvoTo je všetko, čo viem,“ povzdychol si tréner „belasých“ Vladimír Weiss starší.

So neobvyklou situáciou, pri ktorej malo dôjsť k hrubému porušeniu zmluvy sme konfrontovali aj generálneho riaditeľa Slovana Bratislava. Na slovo bol však skúpi. „Sú to interné záležitosti klubu a interne si túto situáciu vyriešime. Viac k tomu nemám momentálne čo povedať,“ povedal Ivan Kmotrík mladší. Už v utorok sa nám však podarilo zistiť, že Gerson Rodrigues sa vrátil na Slovensko v pondelok. V najbližších dňoch sa má rozhodnúť o jeho budúcnosti v „belasom“ drese.

Podľa našich informácií mal tréner Weiss oznámiť Rodriguesovi, že je na neurčito vyradený z A-mužstva, kým si s ním nesadne vedenie klubu a vyvodia disciplinárne dôsledky. To, že luxemburský futbalista skutočne nie je súčasťou A-tímu dokumentuje aj stredajší tréning Slovana Bratislava, na ktorom chýbal. Počas prebiehajúceho tréningu „belasých“ navyše Rodrigues zverejnil na Instagrame zábery, ako sa individuálne pripravuje v telocvični na Tehelnom poli. Je teda naďalej otázne, aká budúcnosť ho v bratislavskom klube čaká.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});