Hrôzostrašné scény v Ríme! Chuligáni Lazia napadli svojho kapitána

S týmto rozhodne nerátal! Kapitán Lazia Ciro Immobile (34) uviedol, že pred škôlkou, kam doprevádzal svojho štvorročného syna a manželku, ...
  • Zdroj: Northfoto

S týmto rozhodne nerátal! Kapitán Lazia Ciro Immobile (34) uviedol, že pred škôlkou, kam doprevádzal svojho štvorročného syna a manželku, ho napadli fanúšikovia rímskeho klubu.

FOTOGALÉRIA: Ciro Immobile

Skúsený taliansky futbalista si myslí, že incident je dôsledkom nenávistnej atmosféry, ktorá sa šíri na sociálnych sieťach počas súčasnej výsledkovej krízy úradujúceho vicemajstra Serie A. Na zlé výsledky už v stredu odvolaním doplatil kouč Maurizio Sarri, za ktorým Immobile stál.

„Spoločne sme bojovali, radovali sa a dosiahli množstvo úspechov. Chcem sa rozlúčiť a poďakovať. Ďakujem, pane,“ uviedol kapitán Biancocelesti na Instagrame.

Taliansky majster Európy uviedol, že podá trestné oznámenie na osoby, ktoré sú za ohováranie a fyzické či slovné útoky zodpovedné. Lazio prehralo 5 z posledných 6 duelov a v tabuľke talianskej ligy mu patrí deviate miesto s odstupom 7 bodov na pohárové priečky. V Lige majstrov Rimania v osemfinále vypadli s nemeckým Bayernom Mníchov.

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé.
To mu Real Madrid naozaj urobí? Mbappé môže na svoj veľký sen zabudnúť! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});