Tragická správa, ktorú nechcel nikto počuť: Taliansky futbal prišiel o veľkú osobnosť (†57)

Po tom, čo bol kvôli infarktu generálneho riaditeľa „fialiek Joea Baroneho (†57) v nedeľu odložený duel medzi Fiorentinou a Atalantou, ...
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Po tom, čo bol kvôli infarktu generálneho riaditeľa „fialiek" Joea Baroneho (†57) v nedeľu odložený duel medzi Fiorentinou a Atalantou, nastalo ticho. Obľúbený funkcionár bol okamžite prevezený do milánskej nemocnice a všetci verili, že sa vráti. Žiaľ, v utorok sa naplnili tie najhoršie obavy.

Aryna a Konstantin prežívali radostné spoločné chvíle.
Tenisová hviezda v slzách: Nové detaily o smrti partnera a dojemné odkazy! Zobraziť článok

Barone utrpel zástavu srdca len niekoľko hodín pred zápasom talianskej Serie A. Následne sa podrobil operácii a bol v kritickom stave. Z neho sa už ale nedostal a v utorok v nemocnici zomrel.

„S hlbokým zármutkom a nesmiernym smútkom Fiorentina potvrdzuje stratu jednej zo svojich osobností, ktorá poznamenala nedávnu históriu klubu, a na ktorú sa nikdy nezabudne. Generálny riaditeľ Giuseppe Barone dnes zomrel v nemocnici San Raffaele v Miláne po tom, čo v nedeľu náhle ochorel. Bol to drahocenný priateľ, ktorý vždy zostal silný v tých najšťastnejších a najmä v tých najťažších chvíľach." napísala Fiorentina na svojich webových stránkach.

K nečakanému odchodu sa už vyjadril aj samotný prezident talianskej najvyššej futbalovej súťaže Lorenzo Casini: „Taliansky futbal stráca vynikajúcu manažérsku postavu. Joe počas svojich rokov pri kormidle Fiorentiny dokázal vyjadriť vášeň, kompetencie a víziu, ktoré klubu aj tímu umožnili dosiahnuť veľké výsledky na ihrisku."

Duša Old Boys Slovana (vpravo) bude belasým chýbať.
Futbalový Slovan zasiahla smutná správa: Dotĺklo belasé srdce legendy († 67) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});