To mu Real Madrid naozaj urobí? Mbappé môže na svoj veľký sen zabudnúť!

Človeku sa nechce veriť, čo mu urobia! Ak sa Kylian Mbappé (25) upíše Realu Madrid, španielsky veľkoklub mu zatrhne veľký sen. Nepustí ...
  • Zdroj: Northfoto

Človeku sa nechce veriť, čo mu urobia! Ak sa Kylian Mbappé (25) upíše Realu Madrid, španielsky veľkoklub mu zatrhne veľký sen. Nepustí superhviezdu na parížsku olympiádu!

FOTOGALÉRIA: Mbappé môže na svoj veľký sen zabudnúť!

Pritom je všeobecne známe a sám futbalista to viackrát vyhlásil, jedným z jeho najväčších snov je vybojovať olympijské zlato pre Francúzsko vo futbale. Kylian Mbappé o tom hovorí a sníva vlastne odvtedy, čo Francúzsko získalo šancu organizovať letnú olympiádu. Bezpochyby aj preto, že tento titul chýba v zbierke majstra sveta z roku 2018, ale predovšetkým preto, že letné hry pod piatimi kruhmi bude hostiť jeho rodné mesto.

Portál RMC Sport tvrdí, že Real Madrid sa nechystá pustiť Mbappého na svetové podujatie medzi 24. júlom a 11. augustom, keď by už hviezdny futbalista mal byť riadnym zamestnancom kráľovského veľkoklubu!

Na futbalovom olympijskom turnaji sa zúčastňujú reprezentácie do 23 rokov doplnené o troch starších futbalistov. Keďže však nejde o akciu FIFA, kluby nie sú povinné uvoľniť svojich hráčov.

Brazílsky futbalista Vinicius Junior.
Španielsky gigant už toho má dosť: V tejto veci sa obrátil na generálnu prokuratúru! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});