Asistent trénera českej repre sa obul do Calzonu: TOTO nemôže zvládnuť!

Kým na Slovensku sme reprezentačného trénera nemenili, v Česku po úspešnej kvalifikácii prebral kormidlo národného tímu skúsený Ivan ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/slavia.cz, TASR

Kým na Slovensku sme reprezentačného trénera nemenili, v Česku po úspešnej kvalifikácii prebral kormidlo národného tímu skúsený Ivan Hašek. Za svojho asistenta si vybral Jaroslava Köstla (34), ktorý automaticky skončil v Slavii Praha, aby nesedel na dvoch stoličkách.

Ten podľa vlastnej skúsenosti tvrdí, že Calzona to nemôže zvládnuť.

FOTOGALÉRIA: Jaroslav Köstl

Hašek považuje Köstla za najlepšieho asistenta trénera v Česku, preto si ho vybral do svojho realizačného tímu v českej reprezentácii. Dlhoročnú pravú ruku úspešného trénera Jindřicha Trpišovského uvoľnila Slavia Praha zo svojich služieb začiatkom tohto roka, aby sa naplno mohol venovať národnému tímu a nesedel na dvoch stoličkách, ako sa to deje u Calzonu.

„Po tom, čo som teraz zažil za ostatné tri mesiace, tak nechápem, ako to môže zvládnuť,“ povedal na adresu Taliana v slovenských službách Köstl pre Premier Sport 2.

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona zverejnil nomináciu: V repre sa objaví dlho očakávaný hráč! Zobraziť článok

Podľa neho je síce výhodou to, že už nejaký čas pri slovenskej reprezentácii je, čiže nejaké procesy sú nastavené a asi sa spolieha na spolupracovníkov, no aj tak je to problém.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});