Ex-spoluhráč prehovoril o Ronaldovi: Takáto je pravda, toto som zažil!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) je známy tým, že svedomito pristupuje k tréningu. Napísali a vyrozprávali sa o tom rôzne ...
  • Zdroj: Northfoto

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) je známy tým, že svedomito pristupuje k tréningu. Napísali a vyrozprávali sa o tom rôzne príbehy a teraz do tej mozaiky pribudol ďalší.

Príbehy o Ronaldovej pracovnej morálke a oddanosti sú však už legendárne a určite budujú pozitívny imidž športovca, ktorý sa nikdy nevzdáva. Tentoraz príbeh na túto tému vyrozprával Dejan Kulusevski, ktorý mal v sezóne 2020/2021 možnosť hrať za Juventus po boku päťnásobného držiteľa Zlatej lopty.

„Cristiano? Po tréningu boli všetci na telefónoch a len do nich ťukali, no Ronaldo nie. Bolo vidieť, ako tvrdo trénoval a chcel sa ešte zdokonaľovať, aj keď už všetko dokázal,“ povedal Kulusevski pre The Players Tribune.

„Budem úprimný. Nikdy som nebol typ človeka, ktorý by požiadal spoluhráča o láskavosť. Spýtal som sa však Cristiana, či by mi nepodpísal svoj dres. On to urobil a dal som ho mame,“ prezradil švédsky reprezentant a dodal: „Pred piatimi rokmi sme sa bavili o tom, že by som sa mal vrátiť do Švédska a tam pokračovať v kariére. A nakoniec som hral s jedným z najlepších v histórii. Splnil sa mi sen.“

Slovenský futbalista Stanislav Lobotka v drese SSC Neapol.
Lobotka v tomto vyčnieval, poriadne schytal a cíti nespravodlivosť: Radšej sa nevyjadrujem! Zobraziť článok

Katarína si po rozpade manželstva našla nový džob.
Katarína Saganová po rozvode nezaháľa: V novej práci ju obklopuje luxus! Zobraziť článok

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský.
Slafkovský prelomil mlčanie: Vážne zdravotné ťažkosti?! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});